HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5AGN37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

De beste kwaliteit in sanitair

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Ons doel is om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Daarom zijn wij trots op het feit dat al onze producten volledig in Italië worden geproduceerd. Dit is waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

Wat onze producten uniek maakt, is ons streven naar duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Wij hebben een aantal systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat onze producten niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarom bieden wij een garantieperiode van 5 jaar voor al onze producten, met uitzondering van elektronische onderdelen. Voor deze onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar.

HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Kies voor de beste kwaliteit en haal de HotBath Get together Regendoucheset IBS5A in huis!

Een luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel (GN) is de kleur van deze regendoucheset. Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en geeft een subtiele, warme gloed af. Elke kraan met een geborstelde afwerking is met de hand aangebracht, waardoor het een ambachtelijke uitstraling heeft. Deze afwerking past perfect in een minimalistische omgeving, maar komt ook tot zijn recht in een ruimte met rijke details.

Met de keuze voor geborsteld nikkel haal je een veelzijdige kraan in huis met een luxueuze uitstraling. Deze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan, waardoor hij in elke badkamer perfect tot zijn recht komt. Kies voor stijl en klasse met de Hotbath Get together Regendoucheset in geborsteld nikkel.

Overzicht van de Inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche
  • 20cm Hoofddouche
  • Plafondbuis van 30cm
  • Handdouche met glijstang

Deze inbouwdoucheset bevat alles wat je nodig hebt voor de ultieme douche-ervaring. De staaf handdouche is perfect voor het gericht spoelen van bepaalde delen van je lichaam. De 20cm hoofddouche zorgt voor een ontspannende en luxueuze douche-ervaring. Met de plafondbuis van 30cm kun je de douche op de ideale hoogte installeren. En de handdouche met glijstang is handig voor het wassen van bijvoorbeeld je haar.

Kies voor gemak en comfort met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A. Met deze inbouwdoucheset heb je alles binnen handbereik voor een heerlijke douche-ervaring.