HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2RAGN125
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA is de ultieme keuze voor iedereen die streeft naar een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. Deze hoogwaardige regendoucheset combineert functionaliteit met stijl en biedt je een verfrissende en stimulerende douche-ervaring.

Premium kwaliteit en vakmanschap

HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, staat bekend om zijn streven naar kwaliteit en vakmanschap. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA is het resultaat van jarenlange ervaring en expertise in de industrie. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

  • 30cm Hoofddouche - Geniet van een weelderige regendouche die je hele lichaam omhult. De royale afmeting van 30 cm zorgt voor een gelijkmatige en verkwikkende waterstroom.
  • 3 Standen Handdouche - Met de bijgeleverde handdouche kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende waterstanden. Kies voor een krachtige massagestraal, een ontspannende regenstraal of een combinatie van beide.
  • Plafondbuis 15cm - Deze regendoucheset wordt geleverd met een plafondbuis van 15 cm, zodat je de hoofddouche op de gewenste hoogte kunt installeren voor de ultieme douche-ervaring.
  • Handdouche met wandhouder - De meegeleverde handdouche is voorzien van een praktische wandhouder, zodat je deze eenvoudig kunt bevestigen en altijd binnen handbereik hebt.

Geborsteld nikkelfinish

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA is uitgevoerd in een elegante geborsteld nikkelfinish. Deze afwerking geeft de doucheset een tijdloze en luxueuze uitstraling. Het geborstelde nikkel heeft een subtiele warme gloed en past perfect bij zowel moderne als klassieke badkamerstijlen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA creëer je een spa-achtige ervaring in je eigen badkamer. Geniet elke dag van een heerlijke douche die je lichaam revitaliseert en je geest kalmeert. Investeer in kwaliteit en vakmanschap met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - jouw perfecte aanvulling voor een luxueuze badkamerervaring!