HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2RAGN1257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA ben je verzekerd van een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak te garanderen.

Mis deze kans niet om te genieten van de voordelen van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA. Het product is ontworpen met aandacht voor detail en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Alle elektronische onderdelen worden gedekt door een garantie van 2 jaar. Kies voor kwaliteit en vertrouw op HotBath voor jouw douchegenot.

Een luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Ieder kraan van HotBath met deze geborstelde afwerking wordt met de hand behandeld, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze finish past perfect in elke omgeving, of het nu minimalistisch en modern is of juist met rijke details.

Met Geborsteld Nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling. Deze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan jouw badkamer. Geniet van stijl en functionaliteit in één.

Complete inbouwdoucheset, inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Hierdoor heb je alles binnen handbereik om je badkamer te transformeren tot een moderne oase van ontspanning. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • - 3 standen handdouche: Kies uit verschillende douche-instellingen om je douche-ervaring aan te passen aan jouw wensen.
  • - 30cm hoofddouche: Geniet van een royale regendouche die je volledig omhult met heerlijk warm water.
  • - Plafondbuis 15cm: De stijlvolle plafondbuis zorgt voor een naadloze inbouwinstallatie en een strakke afwerking.
  • - Handdouche met glijstang: Dankzij de glijstang kun je de handdouche op de gewenste hoogte instellen, voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA haal je niet alleen een complete set in huis, maar ook het ultieme douchegenot. Transformeer je badkamer en geniet van een ontspannende douche-ervaring, elke keer weer.