HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5AGN14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn hoogwaardige sanitairproducten. Met HotBath kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Omdat HotBath haar productie in Italië laat plaatsvinden, ben je verzekerd van de allerbeste specialisten en fabrikanten. Van fijnmetaal bewerking tot thermostaat technologie, elk aspect van de productie wordt met zorg en precisie uitgevoerd.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen)

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel (GN) geeft deze regendoucheset een unieke en luxueuze uitstraling. Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal maar heeft een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamer hebt, geborsteld nikkel past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan en voegt een vleugje luxe toe.

Compleet inbouwdoucheset

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een complete inbouwdoucheset met alle benodigde onderdelen. Deze set wordt geleverd met een 3 standen handdouche, een 25cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met wandhouder. Met deze set sta je elke dag onder een luxueuze regendouche van hoge kwaliteit. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of jezelf opfrissen in de ochtend, met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A geniet je van het ultieme douchecomfort.