HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.729,00
€1.470,00 incl. BTW
Uw voordeel: €259,00
Artikelcode: IBS5AGN147
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A breng je luxe en comfort in je badkamer. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte behoeften van de markt. Daarom wordt de productie van HotBath-producten uitbesteed aan gerenommeerde fabrikanten in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met behulp van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en innovatieve douchesystemen. Elk onderdeel is met precisie gemaakt om duurzaamheid en energiebesparing te garanderen. Daarom worden alle HotBath-producten geleverd met een garantie van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen waarop een garantie van 2 jaar van toepassing is.

Je kunt de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A alleen vinden bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

Deze Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de kleur geborsteld nikkel (GN). Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed en lijkt op roestvrij staal. De geborstelde afwerking geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling.

Deze kleur past perfect in zowel minimalistische interieurs als in ruimtes met rijke details. Het zorgt voor een luxueuze uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Geborsteld nikkel is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving.

Inhoud van de inbouwdoucheset

  • Hoofddouche van 25cm: Geniet van een weelderige regenachtige ervaring tijdens het douchen. De grote hoofddouche geeft een breed waterstraalpatroon voor een ontspannende en verfrissende douche.
  • Handdouche met 3 standen: Kies uit 3 verschillende standen om aan je persoonlijke behoeften te voldoen. Deze handdouche is ideaal voor het afspoelen van zeep of het gericht masseren van specifieke lichaamsdelen.
  • Wandarm van 35cm: De wandarm zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van de hoofddouche. Hierdoor kun je de hoogte en hoek van de hoofddouche naar wens aanpassen.
  • Handdouche met glijstang: Met de bijgeleverde glijstang kun je de hoogte van de handdouche naar wens aanpassen. Dit zorgt voor een comfortabele douche-ervaring, ongeacht je lengte.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A ervaar je het ultieme douchecomfort. Geniet van een luxe uitstraling in je badkamer met het geborsteld nikkel design. De inbouwdoucheset wordt compleet geleverd met een hoofddouche, handdouche met 3 standen, wandarm van 35cm en een handdouche met glijstang. Upgrade je douche-ervaring vandaag nog!