HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.550,00
€1.318,00 incl. BTW
Uw voordeel: €232,00
Artikelcode: IBS2AGN15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A haal je een product in huis dat met vakmanschap en oog voor detail is ontworpen. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen.

Mede door de exacte vraag van de markt te analyseren, weet HotBath met dit douchesysteem aan je wensen te voldoen. De productie van HotBath vindt volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam, energiebesparend en voordelig product in dagelijks gebruik. Met een garantieperiode van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath, ben je verzekerd van langdurig plezier.

Elegantie voor elke badkamer met geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrijstaal en straalt een subtiele, warme gloed uit. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Of je nu een minimalistische of een ruimte met rijke details hebt, deze kraan past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan. Het geborstelde nikkel geeft een luxueuze uitstraling aan je badkamer en tilt het design naar een hoger niveau. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook een stukje elegantie.

Complete inbouwdoucheset voor ultieme luxe

Deze inbouwdoucheset bevat alle benodigde onderdelen voor een complete en luxueuze douchesessie. Bij de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A worden de 3 standen handdouche, de 30cm hoofddouche en de wandarm van 35cm meegeleverd. De handdouche wordt geleverd samen met een wandhouder, waardoor je altijd de juiste positie kunt kiezen.

Met de drie verschillende standen op de handdouche kun je de waterstraal aanpassen aan jouw voorkeur. De 30cm hoofddouche zorgt voor een heerlijke regenbui-ervaring, terwijl de wandarm van 35cm ervoor zorgt dat de douchemond op de juiste hoogte hangt. Geniet van ultieme luxe en ontspanning tijdens elke douchebeurt met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A.