HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.550,00
€1.318,00 incl. BTW
Uw voordeel: €232,00
Artikelcode: IBS2RAGN15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent die zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardig sanitair van uitstekende kwaliteit. In samenwerking met de beste specialisten in Italië worden de producten met zorg en vakmanschap vervaardigd. HotBath heeft een uniek assortiment ontwikkeld dat duurzamer, energiebesparend en voordeliger is in dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath, kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit product. Let op: de elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. Exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel (GN) is de kleur van dit product en zorgt voor een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Het geborstelde effect wordt met de hand aangebracht, waardoor de regendoucheset een ambachtelijke look krijgt. Of je nu kiest voor een minimalistische omgeving of een ruimte met rijke details, geborsteld nikkel past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Dit maakt het een veelzijdige keuze die elke badkamer transformeert tot een elegant en tijdloos geheel.

Compleet inbouwdoucheset voor optimaal comfort

  • Hoofddouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een 30cm hoofddouche waarmee je kunt genieten van een luxueuze douche-ervaring. De brede straal zorgt voor een ontspannende en verfrissende douche.
  • Handdouche met wandhouder: Naast de hoofddouche is er ook een handdouche met wandhouder inbegrepen. De handdouche heeft 3 verstelbare standen, zodat je kunt kiezen voor de gewenste waterstraal. Het praktische ontwerp maakt het gemakkelijk om de handdouche te gebruiken en op te bergen.
  • Wandarm: Voor een optimale positionering van de hoofddouche wordt er een wandarm van 35cm meegeleverd. Hiermee kun je de douche op de juiste hoogte en afstand van de muur installeren, zodat je comfortabel kunt douchen.

Met deze Hotbath Get together Regendoucheset haal je niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een complete inbouwdoucheset die zorgt voor optimaal comfort en een luxueuze douche-ervaring.