HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.684,00
€1.431,00 incl. BTW
Uw voordeel: €253,00
Artikelcode: IBS5AGN15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse topkwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je een stuk vakmanschap in huis. Deze doucheset is met precisie ontworpen om aan al je wensen te voldoen en is specifiek ontwikkeld volgens de vraag van de markt. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam en energiebesparend product dat jarenlang meegaat.

Bij HotBath draait het niet alleen om functionaliteit, maar ook om design. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A biedt ultiem comfort en een stijlvolle uitstraling. Met een garantie van 5 jaar ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Let op: de elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. Voor de aanschaf van een HotBath product kun je terecht bij erkende sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Elegantie en veelzijdigheid met Geborsteld Nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en geeft de kraan een subtiele, warme gloed. De geborstelde finish wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling.

Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs. Deze veelzijdige kraan voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer en past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan. Kies voor geborsteld nikkel en geniet van een kraan die zowel tijdloos als eigentijds is.

Inbouwdoucheset van topkwaliteit

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een inbouwdoucheset die wordt geleverd met alle benodigde onderdelen. Met deze set ben je klaar om te genieten van een luxe douche-ervaring. De set bestaat uit een 3 standen handdouche, een 30cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met wandhouder.

De 3 standen handdouche biedt jou de mogelijkheid om zelf de gewenste waterstraal te kiezen. De 30cm hoofddouche zorgt voor een royale regenstraal die je hele lichaam omhult. Met de wandarm van 35cm kun je de hoofddouche op de juiste hoogte plaatsen voor optimaal douchecomfort. De handdouche met wandhouder zorgt ervoor dat je de handdouche eenvoudig kunt gebruiken tijdens het douchen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je niet alleen een stukje luxe in huis, maar ook hoogwaardige kwaliteit en comfort.