HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5AGN157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige doucheset van Hotbath

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een hoogwaardig product van de Nederlandse fabrikant Hotbath. Hotbath staat bekend om de productie van kwalitatief hoogwaardig sanitair dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Deze regendoucheset is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Exclusieve productie in Italië

Hotbath besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Daarom vindt de productie van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A volledig plaats in Italië. In Italië bevinden zich 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een product van topkwaliteit.

Een duurzame en energiebesparende keuze

Hotbath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is daar geen uitzondering op. Met deze doucheset bespaart u niet alleen water, maar ook energie. Bovendien heeft u recht op 5 jaar garantie op deze regendoucheset, volgens de garantievoorwaarden van Hotbath.

Een kraan met een luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Of u nu een minimalistische of een rijk gedecoreerde badkamer heeft, deze kraan past perfect bij elke stijl. Het is een veelzijdige kraan die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving.

Alle benodigde onderdelen in één set

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Deze set bevat alle benodigde onderdelen, waaronder een 30cm hoofddouche, een 3 standen handdouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met glijstang. Met deze set kunt u genieten van een luxueuze douche-ervaring in uw eigen badkamer.