HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.550,00
€1.318,00 incl. BTW
Uw voordeel: €232,00
Artikelcode: IBS2RAGN135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA haal je een product van topkwaliteit in huis. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en ontwikkeling van douchesystemen.

Deze regendoucheset is speciaal ontworpen om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Om ervoor te zorgen dat je een duurzaam en energiebesparend product krijgt, wordt de productie volledig in Italië uitgevoerd. Hier bevinden zich 's werelds beste specialisten op het gebied van sanitair. Bovendien biedt HotBath een garantie van 5 jaar op de producten, volgens hun garantievoorwaarden. Alleen elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Geborsteld nikkel - Luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA heeft een prachtige Geborsteld Nikkel (GN) afwerking. Deze kleur lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke ambachtelijke uitstraling heeft.

Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde ruimtes. Het voegt een luxueuze uitstraling toe aan elke badkamer. Deze veelzijdige kraan past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan en geeft een stijlvol tintje aan je douche.

Inbouwdoucheset met diverse onderdelen

Deze Hotbath Get together Regendoucheset wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Je krijgt niet alleen een 30cm hoofddouche, maar ook een 3 standen handdouche. De set bevat tevens een plafondbuis van 30cm en een handdouche met wandhouder.

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een luxe en ontspannen douche-ervaring. De verschillende onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen en vakkundig geproduceerd om te zorgen voor een probleemloze installatie en jarenlang plezier.