HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.340,00
€1.989,00 incl. BTW
Uw voordeel: €351,00
Artikelcode: IBS20BL57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Hotbath: Kwalitatief hoogwaardig sanitair

HotBath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, heeft de perfecte oplossing voor jouw douchebehoeften - de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20. Met hun doel om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte vraag van de markt, garandeert HotBath de beste kwaliteit.

Alle HotBath producten worden volledig in Italië geproduceerd door de beste specialisten ter wereld. Het HotBath netwerk bestaat uit gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 duurzaam, energiebesparend en gebruiksvriendelijk is.

Met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) biedt HotBath gemoedsrust. Je kunt erop vertrouwen dat dit product is ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen.

Mat Zwart: Stijlvol, luxe en trendy

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 in de kleur Mat Zwart (BL) zorgt voor een stijlvolle, luxueuze en trendy uitstraling in je badkamer. Mat zwart is de perfecte keuze voor zowel minimalistische ruimtes als voor diegenen die trends en design willen omarmen.

Met mat zwarte kranen kun je een statement maken en je interieur een upgrade geven. Deze afwerking is populair omdat het een badkamer of keuken transformeert in een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Laat je persoonlijke stijl zien met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 in mat zwart.

Inbouwdoucheset voor ultieme functionaliteit

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is een complete inbouwdoucheset die perfect is voor jouw doucheruimte. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.

  • Staaf handdouche: Met de staafhanddouche kun je gemakkelijk de gewenste waterstraal richten en de hoogte aanpassen.
  • 30cm Hoofddouche: De 30cm hoofddouche zorgt voor een luxueuze stortdouche-ervaring, waarbij het water gelijkmatig over je hele lichaam verdeeld wordt.
  • Wandarm 35cm: De wandarm van 35cm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de perfecte hoogte wordt gemonteerd, wat resulteert in ultiem comfort tijdens het douchen.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche met glijstang biedt flexibiliteit en gebruiksgemak, zodat je moeiteloos tussen de verschillende doucheopties kunt schakelen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 kun je elke keer weer genieten van een ontspannen en luxueuze douche-ervaring. Maak je badkamer compleet met deze functionele en stijlvolle inbouwdoucheset.