HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.206,00
€1.875,00 incl. BTW
Uw voordeel: €331,00
Artikelcode: IBS20BL35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

HotBath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, presenteert met trots de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20. Deze regendoucheset is speciaal ontwikkeld om aan de exacte vraag van de markt te voldoen. Met een oog voor kwaliteit wordt de productie van HotBath volledig in Italië uitgevoerd, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is ontworpen met duurzaamheid en energiebesparing in gedachten. Dankzij de unieke systemen van HotBath zijn de producten niet alleen milieuvriendelijk, maar ook voordeliger in dagelijks gebruik. Bovendien biedt HotBath een garantieperiode van maar liefst 5 jaar op de producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen. Deze hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Om ervoor te zorgen dat je het beste van het beste in huis haalt, zijn alle HotBath producten exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 en geniet van een luxueuze douche-ervaring van Hollandse bodem.

Mat zwart: stijlvol, luxe en trendy

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart (BL) geef je jouw badkamer een stijlvolle, luxe en trendy uitstraling. Mat zwart is dé trend op het gebied van interieurdesign en wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die de laatste trends volgen.

Deze populaire kleur geeft jouw badkamer of keuken de allure van een chique boetiekhotel of een sterrenrestaurant. Mat zwarte kranen vormen het middelpunt van de ruimte en maken een echt statement in je interieur. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart (BL) verhoog je het luxeniveau van je huis en haal je een echte eyecatcher in huis.

Een complete inbouwdoucheset

  • Hoofddouche van 30cm: Ervaar de ultieme regendouche-ervaring met de ruime hoofddouche van 30cm. Geniet elke dag van een ontspannen en verfrissende douche onder deze royale douchekop.
  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche kun je eenvoudig de juiste stand en positie instellen. Ideaal voor het afspoelen van zeepresten of het bereiken van lastige plekken.
  • Plafondbuis van 30cm: De plafondbuis van 30cm zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Hiermee wordt de douchekop mooi in het plafond geïntegreerd, waardoor je badkamer een minimalistische look krijgt.
  • Handdouche met wandhouder: Dankzij de handdouche met wandhouder heb je altijd de flexibiliteit om te kiezen welke douche-ervaring je wilt. Gebruik de handdouche als je snel wilt afspoelen of richt de straal op specifieke plekken.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart (BL) haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Geniet van de luxe en functionaliteit van deze hoogwaardige doucheset en transformeer je badkamer tot een oase van rust en ontspanning.