HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.170,00
€1.845,00 incl. BTW
Uw voordeel: €325,00
Artikelcode: IBS20BL37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap

HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, presenteert de Get together Regendoucheset IBS20 in mat zwart. Deze regendoucheset is ontworpen om aan de exacte vraag van de markt te voldoen en is gemaakt door 's werelds beste specialisten in Italië. Met hun jarenlange ervaring in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen, biedt HotBath een duurzaam en energiebesparend product van topkwaliteit.

Deze regendoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche van 20 cm en een plafondbuis van 30 cm, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en luxueuze douche-ervaring. Het handige ontwerp met de glijstang maakt het eenvoudig om de handdouche op de gewenste hoogte aan te passen.

Mat zwart: stijlvol, luxe en trendy

Mat zwart is dé trend van dit moment in de wereld van design en interieur. Met zijn stijlvolle, luxueuze en trendy uitstraling, transformeert mat zwart elke badkamer of keuken in een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Het is een kleur die perfect past bij zowel een minimalistische inrichting als bij ruimtes die gekenmerkt worden door de nieuwste trends en ontwerpen.

Met deze mat zwarte regendoucheset maak je gegarandeerd een statement en geef je een boost aan je interieur. Het is een tijdloze keuze die je badkamer een moderne uitstraling geeft en je doucheruimte transformeert tot een oase van luxe en ontspanning.

Alles wat je nodig hebt in één set

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 bevat alles wat je nodig hebt voor een complete inbouwdouche-ervaring. Met de 20 cm hoofddouche geniet je van een heerlijke regendouche, terwijl de staaf handdouche je de flexibiliteit biedt om jezelf te wassen of plaatselijk te spoelen. De bijgeleverde plafondbuis van 30 cm zorgt voor een optimale hoogte van de hoofddouche, waardoor je de perfecte douchehoogte kunt instellen.

Met de handdouche en glijstang kun je de hoogte aanpassen en de handdouche in de door jou gewenste positie plaatsen. Of je nu behoefte hebt aan een verkwikkende douche of een rustgevende spoeling, deze regendoucheset biedt de veelzijdigheid en functionaliteit die je nodig hebt.

Ontdek het ultieme comfort, de luxe en de stijl van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - een perfecte aanvulling voor elke moderne badkamer.