HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.170,00
€1.845,00 incl. BTW
Uw voordeel: €325,00
Artikelcode: IBS20BL137
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardige regendoucheset in mat zwart

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 in mat zwart is een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Met deze regendoucheset geniet je van een luxe en ontspannende douche-ervaring. De set wordt geleverd met verschillende onderdelen, zodat je volledig kunt genieten van de functionaliteit en het comfort dat deze set biedt.

Inclusief hoogwaardige onderdelen voor een complete doucheset

  • Een 3-standen handdouche: De handdouche van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is voorzien van 3 verschillende standen, zodat je de waterstraal naar wens kunt aanpassen. Of je nu een ontspannende massage wilt of gewoon snel wilt spoelen, deze handdouche biedt diverse opties.
  • Een 20cm hoofddouche: De 20cm hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water en creëert een regenachtige sensatie. Geniet van een intensieve douche-ervaring en laat het warme water je verwennen.
  • Een plafondbuis van 30cm: Met de meegeleverde plafondbuis van 30cm kun je de hoofddouche op de ideale hoogte installeren voor jouw doucheruimte. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename douche-ervaring.
  • Een handdouche met glijstang: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 wordt geleverd met een handige glijstang, waarmee je de handdouche eenvoudig op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en comfort tijdens het douchen.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp van Hotbath, ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare regendoucheset. Kies voor luxe en gemak met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 in mat zwart.