HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.126,00
€1.807,00 incl. BTW
Uw voordeel: €319,00
Artikelcode: IBS20BL15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset - Mat Zwart

Over Hotbath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk heeft als doel om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten om duurzame en energiebesparende douchesystemen te ontwikkelen. Alle HotBath producten hebben een garantie van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) en zijn alleen verkrijgbaar via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Mat Zwart: Stijlvol, Luxe en Trendy

De kleur van deze regendoucheset is mat zwart. Stijlvol, luxe en trendy zijn de woorden die deze afwerking het beste omschrijven. Mat zwart wordt veel gebruikt in minimalistische ruimtes, maar ook in badkamers en keukens die het resultaat zijn van de laatste trends en designs. Met mat zwarte kranen geef je elke ruimte de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Maak een statement en geef je interieur een boost met mat zwart.

Inbouwdoucheset: Een Compleet Pakket

Deze regendoucheset is een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat alle benodigde onderdelen inbegrepen zijn, zodat je direct aan de slag kunt. De set bestaat uit:

  • Een 30cm hoofddouche voor een ontspannende regendouche-ervaring
  • Een wandarm van 35cm voor een stevige bevestiging aan de muur
  • Een 3 standen handdouche voor extra gebruiksgemak
  • Een handdouche met wandhouder voor eenvoudig opbergen

Met deze complete set creëer je een luxueuze en functionele doucheruimte waarin je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.