iChoice

iChoice Solution Meubelset Solution 100 Viking Shield 2 lades met wastafel Legend Glanzend Wit 2 kraangaten

€1.251,00 incl. BTW
Artikelcode: MS-SLSET305
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Creëer Stijlvolle Badkamerpracht met de Meubelset Solution

Elegante Functionaliteit in je Badkamer

De Meubelset Solution 100 Viking Shield is jouw ultieme badkameroplossing. Met een strak design en hoogwaardige materialen brengt deze set stijl en functionaliteit naar jouw badkamer. De onderkast biedt niet alleen voldoende opbergruimte met zijn 2 lades, maar onderscheidt zich ook door zijn greeploze ontwerp. Het glanzend witte wastafelblad met bijpassende wastafel voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamerinrichting.

Hoogwaardige Materialen en Duurzaamheid

Het MFC-materiaal van de onderkast zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl de keramische wastafel gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. De Viking Shield kleur van de onderkast en het glanzend witte van de wastafel creëren een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Bovendien is de set voorzien van twee kraangaten, waardoor je eenvoudig jouw favoriete kranen kunt installeren voor een persoonlijke touch.

Praktisch en Stijlvol

Met de Meubelset Solution 100 Viking Shield haal je niet alleen een elegant element in huis, maar ook een praktische toevoeging aan je badkamer. De set is voorzien van alle benodigde uitsparingen en afvoergaten, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Kies voor stijl, kies voor functionaliteit – kies voor de Meubelset Solution om je badkamer te transformeren tot een oase van luxe en comfort.