iChoice

iChoice Solution Meubelset Solution 120 Viking Shield 2 lades met wastafel Foggia Glanzend Wit enkele wasbak 0 kraangaten

€1.213,00 incl. BTW
Artikelcode: MS-SLSET296
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Modern en praktisch: Meubelset Solution 120

Stijlvol en functioneel design

De Meubelset Solution 120 Viking Shield is de perfecte toevoeging aan jouw badkamer, met een onderkast en wastafel van hoogwaardige kwaliteit. De onderkast met Viking Shield kleur en greeploze design straalt moderniteit uit, terwijl de wastafel in Glanzend Wit met een enkele wasbak een vleugje elegantie toevoegt. Met 2 lades, 1 sifon uitsparing en een Mineraalmarmer wastafel is deze set zowel stijlvol als functioneel.

Maximaliseer opbergruimte en gemak

  • Creëer een opgeruimde badkamer met de Meubelset Solution 120, waarin je al jouw toiletartikelen en handdoeken netjes kunt opbergen in de 2 lades met gemakkelijke toegang.
  • De Greeploze onderkast zorgt voor een strakke uitstraling en de Glanzend Witte wastafel voegt een vleugje luxe toe aan je badkamerinterieur.
  • Dankzij de hoogwaardige materialen en handige uitsparingen geniet je elke dag van functionaliteit en stijl in één meubelset.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Met de Meubelset Solution 120 investeer je in duurzaamheid en kwaliteit voor jouw badkamer. Het MFC materiaal van de onderkast en het Mineraalmarmer van de wastafel garanderen langdurige schoonheid en stevigheid. Bovendien beschikt de set over een overloop en een afvoergat voor extra gemak en comfort. Haal nu de Meubelset Solution 120 in huis en geniet van een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid in jouw badkamer.