Porcelanosa

Porcelanosa Rodano acero L vloertegel 44.3x44.3 - 100325802

€82,39 incl. BTW
Artikelcode: 100325802
Vierkante meters
snijverlies
dozen
Totaal€82,39
1 pak(ken) voor

Onze calculator houdt rekening met 0% snijverlies.

Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Porcelanosa Rodano Acero L Vloertegel 44.3x44.3 - 100325802

Luxe uitstraling voor je interieur

Met de Porcelanosa Rodano Acero L vloertegel haal je een vleugje luxe in huis. Deze tegel met zijn elegante afwerking voegt moeiteloos stijl toe aan elk interieur. De grijze tinten creëren een tijdloze uitstraling die perfect past bij zowel moderne als klassieke inrichtingen. Laat je vloer stralen met deze prachtige tegel.

Hoogwaardige kwaliteit voor duurzaamheid

Deze vloertegel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook van uitmuntende kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig porselein, is de Porcelanosa Rodano Acero L tegel duurzaam en slijtvast. Je kunt jarenlang genieten van een vloer die er nog steeds uitziet als nieuw, zelfs bij dagelijks gebruik. Dankzij de uitstekende kwaliteit van deze tegel is deze uitermate geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Veelzijdig en praktisch

Deze vloertegel is niet alleen een visueel genot, maar ook uiterst praktisch in gebruik. Met het handige formaat van 44.3x44.3 cm is hij eenvoudig te leggen en past hij perfect in diverse ruimtes, van keukens tot badkamers en woonkamers. De gestructureerde afwerking zorgt voor een goede grip en maakt de tegel ook geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Het onderhoud is simpel en gemakkelijk, waardoor je vloer er altijd onberispelijk uitziet.