Sealskin

Sealskin Carré Handdoekrek vrijstaand Wit

€100,41 incl. BTW
Artikelcode: 800257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Carré Handdoekrek vrijstaand Wit

Een industrieel design met een Scandinavische touch. Dat is het Sealskin Carré Handdoekrek vrijstaand Wit. Dit handdoekrek trekt alle blikken naar zich toe en biedt handige opruimoplossingen voor je handdoeken. Met zijn open design en witte accenten zorgt het voor een frisse en moderne look in je badkamer.

Technische informatie:

  • Type: Vrijstaand
  • Kleur: Wit

Het Sealskin Carré Handdoekrek is niet alleen een functioneel item, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur. Het combineert een industrieel design met een vleugje Scandinavische stijl, waardoor het een eigentijdse uitstraling heeft.

Dit vrijstaande handdoekrek is ideaal voor het opbergen en drogen van je handdoeken. Het biedt voldoende ruimte en gemakkelijke toegang tot je handdoeken, waardoor je badkamer altijd netjes en georganiseerd blijft.

Het open design van het handdoekrek zorgt voor een luchtige uitstraling en maakt het gemakkelijk om je handdoeken op te hangen en te pakken. De witte accenten voegen een frisheid toe aan het geheel en passen goed bij verschillende badkamerstijlen.

Met het Sealskin Carré Handdoekrek vrijstaand Wit haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een eyecatcher die je badkamer een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Kies voor functionaliteit en design met Sealskin Carré.