Sealskin

Sealskin Delhi Badmat 60x60 cm Katoen Donkergrijs

€21,76 incl. BTW
Artikelcode: 800112
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Delhi Badmat 60x60 cm Katoen Donkergrijs

Meer is meer! Geef je badkamervloer wat extra textuur met de Sealskin Delhi badmat. Deze badmat van 60x60 cm is gemaakt van zacht katoen en zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel aan je voeten. Het is echt een feestje voor je voeten! Bovendien voegt deze donkergrijze badmat een levendige en stijlvolle touch toe aan je badkamer. We kunnen wel zeggen dat deze badmat de kers op de taart is.

Technische specificaties:

  • Afmeting: 60x60 cm
  • Materiaal: Katoen
  • Kleur: Donkergrijs

De Sealskin Delhi badmat is vervaardigd van hoogwaardig katoen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Met zijn compacte afmeting van 60x60 cm past hij perfect in kleinere badkamers. De donkergrijze kleur geeft een moderne en chique uitstraling aan je badkamerinterieur.

Stap uit de douche of het bad en voel het zachte materiaal van de Delhi badmat onder je voeten. Het katoen absorbeert het vocht en houdt je vloer droog en veilig. Geniet van het comfort en de luxe die deze badmat biedt.

Met de Sealskin Delhi badmat geef je je badkamer een trendy en stijlvolle upgrade. De donkergrijze kleur voegt een eigentijdse sfeer toe aan de ruimte en creëert een rustgevende ambiance. Laat je badkamer stralen met deze opvallende toevoeging.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je badkamer met de Sealskin Delhi badmat. Hij brengt niet alleen zachtheid aan je voeten, maar ook een moderne en chique uitstraling aan de ruimte. Maak van je badkamer een oase van ontspanning met deze hoogwaardige badmat.