Sealskin

Sealskin Delhi Badmat 60x60 cm Katoen Donkergroen

€21,77 incl. BTW
Artikelcode: 800113
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Delhi Badmat 60x60 cm Katoen Donkergroen

Meer is meer! Geef je badkamervloer wat extra textuur met de Sealskin Delhi badmat. Deze badmat van 60x60 cm is gemaakt van zacht katoen en zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel aan je voeten. Het is echt een feestje voor je voeten! Bovendien is deze badmat een kleurrijke toevoeging aan je badkamer, dankzij de mooie donkergroene kleur. We rest our case!

Technische specificaties:

  • Afmeting: 60x60 cm
  • Materiaal: Katoen
  • Kleur: Donkergroen

De Sealskin Delhi badmat is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. De donkergroene kleur voegt een levendige en frisse uitstraling toe aan je badkamer. Het zachte en comfortabele gevoel aan je voeten maakt elke stap een genot.

Stap uit de douche of het bad en ervaar het heerlijke gevoel van de zachte Sealskin Delhi badmat onder je voeten. Het absorberende katoen houdt je vloer droog en voorkomt uitglijden. Deze badmat voegt niet alleen comfort, maar ook stijl toe aan je badkamer.

Met de Sealskin Delhi badmat geef je je badkamer een kleurrijke en levendige uitstraling. Het donkergroene design zorgt voor een frisse en moderne look. Combineer deze badmat met andere accessoires in dezelfde kleur en creëer een harmonieus geheel.

Voeg wat kleur en comfort toe aan je badkamer met de Sealskin Delhi badmat. Het zachte katoen en de levendige donkergroene kleur maken deze badmat een must-have accessoire. Stap op de mat en geniet van een fijne ervaring voor je voeten.