Sealskin

Sealskin Delhi Badmat 60x90 cm Katoen Donkerroze

€26,60 incl. BTW
Artikelcode: 800111
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Delhi Badmat 60x90 cm Katoen Donkerroze

Meer is meer! Geef je badkamervloer wat extra textuur met de Sealskin Delhi badmat. Deze badmat van 60x90 cm is gemaakt van zacht katoen en zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel aan je voeten. Het is echt een feestje voor je voeten! Bovendien voegt deze donkerroze badmat een kleurrijke en levendige touch toe aan je badkamer. We kunnen er wel van uitgaan dat je hiermee een statement maakt.

Technische specificaties:

  • Afmeting: 60x90 cm
  • Materiaal: Katoen
  • Kleur: Donkerroze

De Sealskin Delhi badmat is vervaardigd van hoogwaardig katoen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Met zijn afmeting van 60x90 cm past hij perfect in de meeste badkamers. De donkerroze kleur geeft een speelse en levendige uitstraling aan je badkamerinterieur.

Stap uit de douche of het bad en voel het zachte materiaal van de Delhi badmat onder je voeten. Het katoen absorbeert het vocht en houdt je vloer droog en veilig. Geniet van het comfort en de luxe die deze badmat biedt.

Met de Sealskin Delhi badmat geef je je badkamer een trendy en kleurrijke upgrade. De donkerroze kleur voegt een vrolijke sfeer toe aan de ruimte en creëert een warme en gezellige ambiance. Laat je badkamer stralen met deze opvallende toevoeging.

Voeg een vleugje kleur en comfort toe aan je badkamer met de Sealskin Delhi badmat. Hij brengt niet alleen zachtheid aan je voeten, maar ook een frisse en levendige uitstraling aan de ruimte. Laat je badkamer opfleuren met deze stijlvolle en praktische badmat.