Sealskin

Sealskin Granada Douchegordijn PEVA 180x200 cm Lichtgrijs

€13,30 incl. BTW
Artikelcode: 217001311
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Granada Douchegordijn PEVA 180x200 cm Lichtgrijs

Specificaties: Materiaal: PEVA, Afmetingen: 180x200 cm, Kleur: Lichtgrijs

Het Granada douchegordijn van Sealskin is de ultieme klassieker onder de douchegordijnen. Met dit prachtige douchegordijn houd je de rest van je badkamer moeiteloos droog terwijl je geniet van een verkwikkende douche-ervaring.

Dit douchegordijn is vervaardigd van hoogwaardig PEVA-materiaal, waardoor het duurzaam en waterbestendig is. Dankzij deze kwaliteiten blijft het Granada douchegordijn langdurig mooi. Om het gordijn in optimale conditie te houden, is het raadzaam om na elke douchebeurt met een vochtige doek over het gordijn te gaan. Indien je het gordijn in bad gebruikt, laat het dan buiten het bad drogen om de levensduur te verlengen.

Voor een heerlijk frisse doucheruimte is het belangrijk om het douchegordijn na gebruik goed uit te hangen. Zo kan het gordijn goed luchten en behoudt het zijn frisheid. Bovendien draagt dit bij aan het behouden van de warmte in de doucheruimte wanneer je het gordijn zodanig ophangt dat de onderkant dicht bij de grond komt.

Het Granada douchegordijn is eenvoudig met de hand te wassen met een mild wasmiddel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het langdurige plezier van dit product.

Met het Sealskin Granada Douchegordijn voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar ook stijl. Het lichtgrijze ontwerp past perfect bij diverse interieurstijlen en geeft je badkamer een tijdloze uitstraling.

Bestel vandaag nog het Sealskin Granada Douchegordijn PEVA 180x200 cm Lichtgrijs en geniet van een droge en stijlvolle douche-ervaring!

Specificaties:

  • Materiaal: PEVA
  • Afmetingen: 180x200 cm
  • Kleur: Lichtgrijs