Sealskin

Sealskin Mood Douchegordijn 180x200 cm PEVA Blauw / Off-white

€18,13 incl. BTW
Artikelcode: 800145
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Mood Douchegordijn 180x200 cm PEVA Blauw / Off-white

Donker hoeft niet sober te zijn. Dat bewijst dit douchegordijn uit de Sealskin Mood serie. De diepblauwe cirkels nemen je mee, slokken je op en laten je wegdompelen in een gevoel van luxe. Een stijlvolle en elegante badkamer gegarandeerd.

Technische informatie:

  • Afmeting: 180x200 cm
  • Materiaal: PEVA
  • Kleur: Blauw / Off-white

Met het Sealskin Mood Douchegordijn creëer je een sfeervolle en trendy uitstraling in je badkamer. De diepblauwe cirkels vormen een opvallend en eigentijds patroon dat een vleugje luxe toevoegt aan je doucheruimte.

Dit douchegordijn heeft een afmeting van 180x200 cm, waardoor het perfect past in de meeste standaard douchecabines. Het is gemaakt van hoogwaardig PEVA-materiaal, dat waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Het Sealskin Mood Douchegordijn combineert functionaliteit met stijl. Het beschermt je badkamer tegen spatten en zorgt voor privacy tijdens het douchen. Daarnaast voegt het een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine.

Creëer een luxueuze en ontspannen sfeer met het Sealskin Mood Douchegordijn. De diepe blauwe kleur en het eigentijdse design zorgen voor een unieke uitstraling. Stap onder de douche en laat je omringen door stijl en comfort.

Upgrade je badkamer met het Sealskin Mood Douchegordijn. Het blauwe kleurenschema en het opvallende patroon voegen een vleugje glamour toe aan elke doucheruimte. Geniet elke dag van een stijlvolle en elegante douche-ervaring.