Van Rijn Products

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helder glas 138x200cm inclusief greep chroom

Adviesprijs €1.434,00
€1.185,00 incl. BTW
Uw voordeel: €249,00
Artikelcode: ST06300140
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helder glas 138x200cm inclusief greep chroom

Deze schuifdeur uit de Van Rijn Products ST06 collectie is een bijzonder stijlvolle en functionele optie voor jouw badkamer! Geniet van een schone en droge badkamervloer met deze Van Rijn Products schuifdeur en maak de look van jouw badkamer helemaal af met deze schitterende schuifdeur.

Een stijlvolle look

Deze douchedeur van Van Rijn Products is uitgerust met helder glas, wat de meest populaire soort glas voor een douchedeur is. Een heldere douchedeur is neutraal qua ontwerp, en daarom kan hij in iedere badkamer wel zijn plekje innemen. Verder geeft helder glas een ruimtelijk gevoel, waardoor je met een heldere schuifdeur jouw badkamer een stuk groter laten lijken.

  • Neutraal en ruimtelijk ontwerp

Verder heeft deze schuifdeur geen patroon. Dit is erg fijn, voor als je een harmonieus gevoel wilt oproepen. Je douchedeur neemt zo namelijk minder aandacht op zich en werkt meer ondersteunend. Een ander voordeel van het heldere ontwerp is dat je jouw douchedeur een stuk eenvoudiger kunt reinigen. Je hebt namelijk niet te maken met een frame dat in de weg zit.

Waarom je moet kiezen voor een schuifdeur?

  • Optimale ruimtebesparing: Met een schuifdeur bespaar je ruimte in jouw badkamer, perfect voor kleinere ruimtes.
  • Geen last van dichtslaande deuren: Een schuifdeur opent soepel en klapt niet dicht, wat irritatie voorkomt.

Deze douchedeur van Van Rijn Products is 138 centimeter breed en 200 centimeter hoog, met een verstelbereik van 177-179 cm. Eenvoudig te bedienen met één hand en wordt geleverd met een chroomkleurige greep. Kies voor een grotere en drogere badkamer met deze prachtige schuifdeur met chroom profiel.