Van Rijn Products

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur 8mm rookglas 178x200cm inclusief greep chroom - 8mm - 178x200cm - chroom

Adviesprijs €1.785,00
€1.475,00 incl. BTW
Uw voordeel: €310,00
Artikelcode: ST06300180GR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur 8mm rookglas 138x200cm inclusief greep Zwart

Deze Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8 mm rookglas en een prachtig zwart profiel is een perfecte aanvulling voor jouw badkamer! Met deze schuifdeur geniet je van een schone en droge badkamervloer en voeg je een stijlvolle uitstraling toe aan je badkamer.

Een stijlvolle en exclusieve look

Deze Van Rijn Products douchedeur is vervaardigd van rookglas, wat een exclusieve uitstraling geeft dankzij het donkere ontwerp. De luxueuze uitstraling van het rookglas maakt deze schuifdeur ideaal voor zowel donkere als luxe badkamers, vooral wanneer gecombineerd met natuursteen.

  • Luxe uitstraling met rookglas

Bovendien heeft deze schuifdeur een strak ontwerp zonder patroon, waardoor het harmonieus aanvoelt in je badkamer. Het heldere ontwerp maakt het ook gemakkelijker om schoon te maken, zonder storende frames.

Waarom kiezen voor een schuifdeur?

  • Bespaar ruimte: Een schuifdeur neemt minder ruimte in beslag dan een draaideur, ideaal voor kleinere badkamers.
  • Minder last van tocht: Een schuifdeur is eenvoudig te bedienen en klapt niet dicht bij tocht, wat zorgt voor extra comfort in je huis.

Deze schuifdeur is 138 cm breed en 200 cm hoog, met een verstelbereik van 177-179 cm. Gemakkelijk te bedienen met één hand en wordt geleverd met een handige greep. Maak je badkamer groter en droger met deze prachtige schuifdeur met zwart profiel.