Van Rijn Products

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 118x200cm inclusief greep zwart - 8mm - 118x200cm - zwart

Adviesprijs €1.234,00
€1.020,00 incl. BTW
Uw voordeel: €214,00
Artikelcode: ST06300120ZW
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 118x200cm inclusief greep zwart

Stijlvolle en Functionele Schuifdeur voor Je Badkamer

Met de Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur breng je zowel functionaliteit als elegantie naar je badkamer. Deze schuifdeur is voorzien van helder glas, wat niet alleen populair is, maar ook een ruimtelijk gevoel geeft aan je badkamer.

Een Stijlvolle Look

Deze douchedeur heeft een helder glasontwerp dat in elke badkamer past. Het neutrale ontwerp maakt het een veelzijdige keuze. Bovendien creëert het heldere glas een gevoel van ruimte, waardoor je badkamer groter lijkt.

Persoonlijkheid met een Twist

Wat deze schuifdeur speciaal maakt, is het subtiele rasterpatroon dat een vleugje persoonlijkheid aan je badkamer toevoegt. Aan de binnenkant is de deur egaal, waardoor het schoonmaken een eenvoudige taak wordt.

Zwart Profiel

Het prachtige zwarte profiel van deze douchedeur is in lijn met de laatste trends in badkamerdesign. Het past perfect bij industriële, Scandinavische en marmeren badkamers.

Waarom Kiezen voor een Schuifdeur?

  • Ruimtebesparend: De schuifdeur neemt minder ruimte in beslag dan een draaideur, ideaal voor kleinere badkamers.
  • Geen Last van Tocht: Schuifdeuren zijn eenvoudig te bedienen en klappen niet dicht, waardoor irritatie wordt voorkomen.

Deze schuifdeur van Van Rijn Products is 118 cm breed en 200 cm hoog, met een verstelbereik van 177-179 cm. Met één hand te bedienen en inclusief een chroomkleurige greep. Kies voor een grotere en drogere badkamer met deze prachtige schuifdeur met zwart profiel.