Van Rijn Products

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 138.5x200cm voor combinatie met wand inclusief greep chroom - 8mm - chroom

Adviesprijs €1.331,00
€1.100,00 incl. BTW
Uw voordeel: €231,00
Artikelcode: ST06350140
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 138.5x200cm voor combinatie met wand inclusief greep chroom

Upgrade Je Badkamer met Stijl en Functionaliteit

Deze schuifdeur uit de ST06 collectie van Van Rijn Products voegt stijl en functionaliteit toe aan je badkamer. Geniet van een droge badkamervloer en geef je badkamer een elegante uitstraling met deze schitterende schuifdeur.

Een Stijlvolle Look

De douchedeur is voorzien van helder glas, de populairste keuze voor douchedeuren. Het neutrale ontwerp past in elke badkamer en creëert een gevoel van ruimte.

Strak en Eigentijds

Deze heldere douchedeur heeft geen patroon, waardoor hij een harmonieuze uitstraling heeft. Bovendien maakt het heldere ontwerp het reinigen van de douchedeur een fluitje van een cent, zonder in de weg zittend frame.

Chroom Profiel

Het flexibele chromen profiel van deze douchedeur past bijna in elke badkamerstijl. Of je nu een landelijke, klassieke of betonlook badkamer hebt, deze schuifdeur voelt zich overal thuis.

Waarom Kiezen voor een Schuifdeur?

  • Ruimtebesparend: Een schuifdeur neemt minder ruimte in beslag dan een draaideur, perfect voor kleinere badkamers.
  • Minder Last van Tocht: Schuifdeuren zijn soepel te openen en klappen niet dicht, wat irritatie voorkomt, vooral bij tocht.

Deze douchedeur van Van Rijn Products is 138.5 cm breed en 200 cm hoog, met 1 schuifdeur. Gemakkelijk met één hand te bedienen, zelfs als je shampoo vasthoudt. Kies voor een ruimer ogende badkamer met deze prachtige schuifdeur met chroom profiel.