Van Rijn Products

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 138.5x200cm voor combinatie met wand inclusief greep zwart - 8mm - zwart

Adviesprijs €1.392,00
€1.150,00 incl. BTW
Uw voordeel: €242,00
Artikelcode: ST06350140ZW
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Van Rijn Products ST06 Softclose schuifdeur met 8mm helderglas 138.5x200cm voor combinatie met wand inclusief greep zwart

Maak Je Badkamer Compleet met Stijl en Functionaliteit

Deze schuifdeur uit de ST06 collectie van Van Rijn Products is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor je badkamer. Houd je badkamervloer droog en geef je badkamer een verfijnde uitstraling met deze prachtige schuifdeur.

Een Stijlvolle Look

De douchedeur is uitgerust met helder glas, de meest populaire keuze voor douchedeuren. Het neutrale ontwerp past in elke badkamerstijl en creëert een gevoel van ruimte.

Eenvoudig en Strak

Deze heldere douchedeur heeft een strak, eenvoudig ontwerp zonder patronen, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Geen lastige randen of hoeken om vuil op te vangen.

Zwart Profiel

Het elegante zwarte profiel van deze douchedeur past bij moderne en industriële badkamers. Het voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer.

Waarom Kiezen voor een Schuifdeur?

  • Ruimtebesparend: Schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan draaideuren, ideaal voor compacte badkamers.
  • Geen last van tocht: Dankzij het soepele schuifsysteem klappen schuifdeuren niet dicht, wat tocht voorkomt.

Deze douchedeur van Van Rijn Products heeft een breedte van 138.5 cm en een hoogte van 200 cm, geschikt voor wandcombinatie. De chroomkleurige greep maakt het openen en sluiten eenvoudig. Geef je badkamer een upgrade met deze schuifdeur met zwart profiel.